Analýza webových stránek v realitním sektoru - Bykadorov, Andrej; Toman, Prokop, 1942-; Kudláček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Tato práce se zabývá analýzou webových stránek v realitním sektoru První část obsahuje vymezení nejdůležitějších kritérií, pomocí kterých je následně provedená analýza dvou webových stránek
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses