Podnikatelský plán: podnikatelský plán společnosti Music City a.s - Střelka, Jindřich (2007)
Tato práce se zabývá podnikatelským plánem nově vznikající společnosti Music City a.s.. Součástí tohoto plánu je podnikatelský záměr, analýza organizace lidských zdrojů, marketingová analýza, finanční plán a analýza možných rizik