Podnikatelský plán: podnikatelský plán společnosti Music City a.s - Střelka, Jindřich; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Tato práce se zabývá podnikatelským plánem nově vznikající společnosti Music City a.s.. Součástí tohoto plánu je podnikatelský záměr, analýza organizace lidských zdrojů, marketingová analýza, finanční plán a analýza možných rizik
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikatelské projekty; personální management; finanční plánování; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; personnel management; financial planning; master's theses