Ekonomická analýza českého trhu s vínem v kontextu se světovým - Rýpar, Jan; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce pojednává o obchodování s vínem jak v České republice tak v Evropské unii a světě. Přibližuje legislativní úpravu ochodu s vínem ČR. Z dostupných zdrojů charakterizuje trh vína pomocí spotřeby, produkce, spotřebitele, marketingových nástrojů a zahraničního obchodu. Nastiňuje trendy na tomto trhu a jeho předpokládaný budoucí vývoj
Vedoucí práce: Libor Votava
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: obchod s vínem; spotřebitelská poptávka; marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; wine trade; consumer demand; marketing; master's theses