Regionální operační programy a jejich implementace v regionech NUTS II - Štefan, Ondřej; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práce popisuje politiku soudržnosti EU pro programové období 2007-13 se zaměřením na regionální operační programy, jejich charakteristiku, cíle a podstatu implementace v regionech NUTS II a charakteristiku a poslání těchto regionů soudržnosti. Dále je konkrétně zaměřena je na regionální operační program Jihovýchod a problematiku implementace v regionu soudržnosti Jihovýchod
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: regionální politika; podpora regionálního rozvoje; politika soudržnosti; management [obor dipl. práce]; NUTS II; diplomové práce; regional policy; government aid to regional development; cohesion policy; master's theses