Oceňování aktiv ve společnosti Soning Praha - Centrum akustických služeb, a. s., analýza vlivu oceňovacích metod na vypovídací schopnost údajů v účetních výkazech Obecné možnosti oceňování aktiv, oceňování při běžném účtování, oceňování v účetní závěrce. Oceňování dle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS). Vliv výběru metod a vypovídací schopnost údajů v účetních výkazech. - Michálek, Petr; Zmrhalová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Obsahem práce je řešení problematiky oceňování v konkrétním podniku a to na základě teoretických poznatků uvedených v teoretické části. Jedná se především o obecné možnosti oceňování aktiv, oceňování při běžném účtování, oceňování v účetní závěrce. Část je věnována problematice oceňování zásob vlastní výroby, porovnání oceňovacích metod na vypovídací schopnost údajů v účetních výkazech
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses