Marketingová stratégia pivovaru Steiger Vyhne, a.s. - Radová, Lucia; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Práca je rozdelená do dvoch častí. V teoretickej je popis marketingového procesu a marketingového prostredia.Praktická časť práce analyzuje postavenie firmy na trhu a stanovuje strategický marketingový plán, ktorý obsahuje zistené problémy podniku a stanovuje na ne príslušné stratégie tak ako na definované ciele marketingovej stratégie, ktoré sú rozdelené na kvalitatívne a kvantitatívne položky
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: prodej; strategický marketing; reklama a propagace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; selling; strategic marketing; advertising; master's theses