Analýza struktury a objemu poplatků souvisejících s realizací operací na běžném účtu (u vybraných českých bank) - Radová, Jitka (2007)
Charakteristika běžného účtu, možnosti stanovení cen bankovních produktů, charakteristika vybraných bankovních institucí, analýza objemu bankovních poplatků, analýza struktury bankovních poplatků, nejčastěji účtované poplatky, poplatková politika v ČR a v zahraničí, měsíční výdaje "běžného klienta" na bankovní poplatky. Hlavním cílem je zmapování struktury a výše bankovních poplatků v ČR, snaha o analýzu současné situace a východiska z ní