Analýza struktury a objemu poplatků souvisejících s realizací operací na běžném účtu (u vybraných českých bank) - Radová, Jitka; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Charakteristika běžného účtu, možnosti stanovení cen bankovních produktů, charakteristika vybraných bankovních institucí, analýza objemu bankovních poplatků, analýza struktury bankovních poplatků, nejčastěji účtované poplatky, poplatková politika v ČR a v zahraničí, měsíční výdaje "běžného klienta" na bankovní poplatky. Hlavním cílem je zmapování struktury a výše bankovních poplatků v ČR, snaha o analýzu současné situace a východiska z ní
Vedoucí práce: Miroslav Tuček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses