Informační zdroje VŠE - Brchaň, Miroslav (2007)
Cílem práce je poskytnout přehled dostupných informačních zdrojů, které mají studenti a zaměstnanci VŠE k dispozici (seznam zdrojů je na adrese http://ciks.vse.cz). Obsahem je nejen popis jednotlivých zdrojů, ale především návod, jak tyto zdroje používat a jak v nich efektivně vyhledávat. Součástí je i obecný návod na zpracování rešerší. Práce má podobu uživatelského manuálu k těmto zdrojům