Informační zdroje VŠE - Brchaň, Miroslav; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem práce je poskytnout přehled dostupných informačních zdrojů, které mají studenti a zaměstnanci VŠE k dispozici (seznam zdrojů je na adrese http://ciks.vse.cz). Obsahem je nejen popis jednotlivých zdrojů, ale především návod, jak tyto zdroje používat a jak v nich efektivně vyhledávat. Součástí je i obecný návod na zpracování rešerší. Práce má podobu uživatelského manuálu k těmto zdrojům
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informační zdroje; vyhledávání informací; rešeršní systémy; management [obor bakal. práce]; VŠE Praha; bakalářské práce; information resources; information retrieval; storage and retrieval systems; bachelor's theses