Účetní závěrka a účetní uzávěrka v ČR - Krejzarová, Jitka (2007)
Bakalářská práce se zabývá rozlišením pojmů účetní uzávěrka a účetní závěrka. Věnuje se obecnému vymezení regulace v České republice, dále postupuje od přípravných prací, uzávěrkových účetních operací, až po výpočet a zaúčtování splatné daně a uzavření účetních knih před samotnou účetní závěrkou v podobě sestavení účetních výkazů