Účetní závěrka a účetní uzávěrka v ČR - Krejzarová, Jitka; Činčura, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce se zabývá rozlišením pojmů účetní uzávěrka a účetní závěrka. Věnuje se obecnému vymezení regulace v České republice, dále postupuje od přípravných prací, uzávěrkových účetních operací, až po výpočet a zaúčtování splatné daně a uzavření účetních knih před samotnou účetní závěrkou v podobě sestavení účetních výkazů
Vedoucí práce: Jindřich Činčura
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; inventarizace; bakalářské práce; inventories; bachelor's theses