Interní audit účetní závěrky - Chrobáková, Jana (2007)
První část práce se zabývá interním auditem obecně - jeho definicí, cíli, legislativou upravující oblast interního auditu, profesí interního auditora, postavením útvaru interního auditu v organizaci, postupy práce interního auditora a závěrečnou auditorskou zprávou. Druhá část práce je zaměřena na interní audit účetní závěrky, na hodnocení rizik a testování účtů vynosů, nákladů, aktiv a pasiv