Interní audit účetní závěrky - Chrobáková, Jana; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
První část práce se zabývá interním auditem obecně - jeho definicí, cíli, legislativou upravující oblast interního auditu, profesí interního auditora, postavením útvaru interního auditu v organizaci, postupy práce interního auditora a závěrečnou auditorskou zprávou. Druhá část práce je zaměřena na interní audit účetní závěrky, na hodnocení rizik a testování účtů vynosů, nákladů, aktiv a pasiv
Vedoucí práce: Vendula Toušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses