Vliv a role státu při uplatňování hendikepovaných lidí - Kapinusová, Milena; Pardupa, Martin; Durdisová, Jaroslava, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Tato práce se zabývá postavením hendikepovaných na trhu práce v České republice. Shrnuje legislativu, která upravuje vztahy mezi hendikepovanou osobou, zaměstnavatelem a státem. Dále pak obsahuje rozbor americké právní úpravy ve vztahu k hendikepovaným. Oba způsoby řešení jsou zde porovnány a na základě rozboru jejich slabých a silných stránek, dochází k pokusu o návrh změn v českém systému
Vedoucí práce: Martin Pardupa
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses