Analýza rentability podniku se zaměřením na rentabilitu vlastního a celkového kapitálu - Bicerová, Lucie; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se snaží zodpovědět otázku, proč jsou ukazatele rentability považovány pouze za orientační. Zjišťuje problémy rentability, které omezují její vypovídací schopnost a mohou vést ke špatnému rozhodnutí jednotlivých uživatelů. Dále sleduje příčiny vzniku modifikací ukazatelů rentability a možnosti jejich využití jednotlivými uživateli. Snaží se odhalit, jak se projeví změny dílčích vlivů na hodnotu rentability
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses