Vykazování a oceňování cenných papírů - Týfová, Radka; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce popisuje jednotlivé druhy cenných papírů, jejich třídění, způsoby vykazování a oceňování v ČR. Vykazování a oceňování cenných papírů je uvedeno nejen podle české úpravy, ale i podle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a US GAAP
Vedoucí práce: Vendula Toušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses