Regulace a harmonizace účetnictví - Svobodová, Eliška; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce pojednává o regulaci a harmonizaci účetnictví. Stručně charakterizuje základní účetní systémy. Zabývá se US GAAP, IAS/IFRS, regulaci v rámci EU a účetním prostředím v České republice. Zmiňuje se i o nejdůležitějších rozdílech mezi českým účetnictvím, US GAAP a IAS/IFRS
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses