Účetní zobrazení leasingu podle IFRS - Valachová, Zuzana (2007)
Bakalářská práce na téma "Účetní zobrazení leasingu podle IFRS" se zabývá především základními principy uvedenými v Mezinárodních standardech účetního výkaznictví IFRS, které se vztahují na účetní vykazování leasingu. Práce obsahuje také obecnou charakteristiku leasingu a stručné shrnutí základních rozdílů v pojetí leasingu podle českých účetních předpisů a podle IFRS