Účetní zobrazení leasingu podle IFRS - Valachová, Zuzana; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce na téma "Účetní zobrazení leasingu podle IFRS" se zabývá především základními principy uvedenými v Mezinárodních standardech účetního výkaznictví IFRS, které se vztahují na účetní vykazování leasingu. Práce obsahuje také obecnou charakteristiku leasingu a stručné shrnutí základních rozdílů v pojetí leasingu podle českých účetních předpisů a podle IFRS
Vedoucí práce: Vendula Toušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses