Postavení pohledávek v ekonomice podniku a vybrané způsoby jejich zajišťování - Forgáčová, Eva; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku podnikových pohledávek. Zpočátku můžete nalézt uvedení do problematiky pohledávek a vymezení jejich specifického postavení mezi oběžnými aktivy podniku. Dále jsou nastíněny modelové situace a jejich působení na pohledávky podniku. Důležitou částí dokumentu jsou kapitoly týkající se řízení a zajištění pohledávek. Péče o pohledávky se sestává z mnoha úkonů a je velmi složitým procesem
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; pohledávky; bakalářské práce; receivables; bachelor's theses