Externí audit a jeho spolupráce s auditem interním - Zíková, Lucie (2007)
Práce je zaměřena na externí audit, a dále pak na jeho spolupráci a vztah s auditem interním. Týká se vývoje auditu, vysvětlení základních pojmů,právní úpravy. Podrobněji je práce zaměřena na externí audit, zejména pak na jeho význam, cíle a postup provádění. Práce by shrnuje především teoretické informace o auditu a podává základní obraz o auditorské činnosti