Externí audit a jeho spolupráce s auditem interním - Zíková, Lucie; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce je zaměřena na externí audit, a dále pak na jeho spolupráci a vztah s auditem interním. Týká se vývoje auditu, vysvětlení základních pojmů,právní úpravy. Podrobněji je práce zaměřena na externí audit, zejména pak na jeho význam, cíle a postup provádění. Práce by shrnuje především teoretické informace o auditu a podává základní obraz o auditorské činnosti
Vedoucí práce: Vendula Toušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; audit; externí audit; interní audit; bakalářské práce; auditing; external auditing; internal auditing; bachelor's theses