Vymezení a úprava informační povinnosti v rámci českého bankovního systému - Valeš, Tomáš; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce poměrně detailně zkoumá několik rovin informační povinnosti v českém bankovním systému. Konkrétně se zaměřuje na informační povinnost České národní banky a povinnosti komerční banky vůči těmto čtyřem subjektům: České národní bance, Ministerstvu financí, veřejnosti a ostatním bankám. Každé z těchto oblastí se věnuje jedna kapitola. Hlavním zdrojem bakalářské práce jsou zákonné a podzákonné normy, které se vztahují k jednotlivým úrovním informační povinnosti. Každá kapitola je členěna do podkapitol, které odpovídají zmíněným právním normám
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bankovnictví; veřejnost; bakalářské práce; banking; public sphere; bachelor's theses