Využití fondů EU na financování dopravní infrastruktury - Hrdlička, Aleš (2007)
Hlavním cílem této práce je analýza systému financování staveb dopravní infrastruktury na území České republiky zejména z finančních prostředků získaných čerpáním fondů Evropské Unie. Dílčími cíli je analýza operačních programů a analýza jednotlivých fondů, z nichž je dopravní infrastruktura financována