Využití fondů EU na financování dopravní infrastruktury - Hrdlička, Aleš; Šmídek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Hlavním cílem této práce je analýza systému financování staveb dopravní infrastruktury na území České republiky zejména z finančních prostředků získaných čerpáním fondů Evropské Unie. Dílčími cíli je analýza operačních programů a analýza jednotlivých fondů, z nichž je dopravní infrastruktura financována
Vedoucí práce: Petr Šmídek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses