Finančná stránka riadenia pohľadávok - Kováčová, Daniela (2007)
Práce se zabývá popisem jednotlivých kroků řízení pohledávek, s důrazem kladeným na jejich prevenci a následný monitoring, za účelem předcházení vzniku nesplatných nebo nedobytných pohledávek