Finančná stránka riadenia pohľadávok - Kováčová, Daniela; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá popisem jednotlivých kroků řízení pohledávek, s důrazem kladeným na jejich prevenci a následný monitoring, za účelem předcházení vzniku nesplatných nebo nedobytných pohledávek
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; pohledávky; bakalářské práce; receivables; bachelor's theses