Zadluženost podniku a její aktuální problémy - Heidlerová, Eliška; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Obsahem práce je rozbor nejčastějších příčin zadluženosti – nedostatek likvidních prostředků, potřeba investice, strategie managementu, a jejích zdrojů – emise obligací, nebankovní a bankovní úvěry, soukromá půjčka, krátkodobé dluhy a leasing. V úvodu teoretické části stručný rozbor základních ukazatelů zadluženosti a jejich doporučené hodnoty. Praktická část obsahuje analýzu finanční situace dvou firem se zaměřením na zadluženost během let 2005 a 2006, vzájemné porovnání jejich finanční situace
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses