Externí vedení účetnictví - Malá, Jana (2007)
Práce popisuje existenci účetní firmy od okamžiku jejího založení, přes výběr účetního softwaru, kontakt s klientem, až po samotné účtování. Největší část práce je věnována vztahu účetní firmy se zákazníkem. V této části je popsáno spektrum služeb, nabízených účetní firmou, způsoby upoutání nového klienta, komunikace se zákazníkem a také průběh účtování, založený na požadavcích obou stran. V závěru práce jsou uvedeny výhody a nevýhody externího vedení účetnictví