Externí vedení účetnictví - Malá, Jana; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce popisuje existenci účetní firmy od okamžiku jejího založení, přes výběr účetního softwaru, kontakt s klientem, až po samotné účtování. Největší část práce je věnována vztahu účetní firmy se zákazníkem. V této části je popsáno spektrum služeb, nabízených účetní firmou, způsoby upoutání nového klienta, komunikace se zákazníkem a také průběh účtování, založený na požadavcích obou stran. V závěru práce jsou uvedeny výhody a nevýhody externího vedení účetnictví
Vedoucí práce: Vendula Toušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses