Druhy cenných papírů - Vlčková, Martina; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Cílem této práce je popsat problematiku cenných papírů. Je zde uvedena charakteristika jednotlivých druhů cenných papírů a kritéria jejich dělení. Práce je zaměřena hlavně na akcie, dluhopisy, směnky a šeky. Dále se zde uvádí účtování cenných papírů a jejich oceňování k rozvahovému dni. V závěru práce jsou uvedeny konkrétní příklady účtování určitých cenných papírů
Vedoucí práce: Vendula Toušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; akcie; cenné papíry; dluhopisy; směnky; bakalářské práce; stocks; securities; bonds; bills of exchange; bachelor's theses