Obchodní majetek v legislativě a v praxi - Šimůnková, Jana; Svátková, Slavomíra, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato práce se zabývá obchodním majetkem a jeho vymezením v právních předpisech. Nejprve je pojem „obchodní majetek“ vysvětlen v členění dle jednotlivých zákonů, ve kterých je definován. Následně jsou na modelovém příkladu znázorněny rozdíly v pojetí obchodního majetku. Součástí práce je provedené dotazníkové šetření, jeho výsledky a vyhodnocení
Vedoucí práce: Slavomíra Svátková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; dotazníky; bakalářské práce; questionnaires; bachelor's theses