Vznik kapitálové společnosti, operace s vlastním kapitálem - Simbartlová, Eliška; Toušková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
První část práce popisuje náležitosti a operace při vzniku kapitálové společnosti, spolu s jejich zaúčtováním podle Českých účetních standardů. Pozornost je soustředěna především na úhradu základního kapitálu. Druhá část práce je věnována operacím s vlastním kapitálem, jako jsou změny základního kapitálu a operace týkající se kapitálových fondů, fondů ze zisku a hospodářského výsledku
Vedoucí práce: Vendula Toušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses