Majetková struktura podniku, faktory jejího utváření a její hodnocení - Stöhr, Martin (2007)
Bakalářská práce sleduje utváření majetkové struktury a faktory, které ji ovlivňují. Přitom se zabývá optimální majetkovou strukturou pro konkrétní kovárenský podnik, analyzuje dosavadní majetkovou strukturu a ekonomické prostředí, které ji ovlivňuje