Majetková struktura podniku, faktory jejího utváření a její hodnocení - Stöhr, Martin; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce sleduje utváření majetkové struktury a faktory, které ji ovlivňují. Přitom se zabývá optimální majetkovou strukturou pro konkrétní kovárenský podnik, analyzuje dosavadní majetkovou strukturu a ekonomické prostředí, které ji ovlivňuje
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; investiční majetek; bakalářské práce; capital assets; bachelor's theses