Vymezení a úprava informační povinnosti v rámci českého bankovního systému - Deržáková, Ilona; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce se týka informační povinnosti bank, jak ji vymezuje česká legislativa. První část je zaměřena na informační povinnost komerčních bank ve vztahu k jednostlivým subjektům, ve druhé části je uvedena informační povinnost České národní banky. Zvláštní důraz je kladen na zveřejňované informace
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses