Analýza trhu úrazového pojištění v ČR - Plachá, Marie (2007)
Práce se zabývá trhem úrazového pojištění v ČR. Analyzuje postavení a očekávaný vývoj podílu úrazového pojištění na pojistném trhu, porovnává nabídky produktů vybraných pojišťoven a zabývá se i doplňkovým úrazovým pojištěním. V poslední části je stručně charakterizováno postavení úrazového pojištění v rámci Evropy