Analýza trhu úrazového pojištění v ČR - Plachá, Marie; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zabývá trhem úrazového pojištění v ČR. Analyzuje postavení a očekávaný vývoj podílu úrazového pojištění na pojistném trhu, porovnává nabídky produktů vybraných pojišťoven a zabývá se i doplňkovým úrazovým pojištěním. V poslední části je stručně charakterizováno postavení úrazového pojištění v rámci Evropy
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses