Produkty finančního trhu vhodné ke krytí potřeb ve stáří - Jahodář, David (2007)
Práce se zaměřuje na produkty vhodné ke krytí potřeb v důchodovém věku. Nejprve se věnuje teoretické charakteristice produktů. Dále jsou vybrané produkty na modelovém přikladu potenciálního klienta podrobeni analýze z hlediska různých kriterií