Produkty finančního trhu vhodné ke krytí potřeb ve stáří - Jahodář, David; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se zaměřuje na produkty vhodné ke krytí potřeb v důchodovém věku. Nejprve se věnuje teoretické charakteristice produktů. Dále jsou vybrané produkty na modelovém přikladu potenciálního klienta podrobeni analýze z hlediska různých kriterií
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses