Analýza trhu havarijního pojištění v ČR - Kolářová, Lucie; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Havarijní pojištění je dobrovolné majetkové pojištění, kterým je možné podle klientem zvolené pojistné ochrany krýt riziko havárie, živelní události, odcizení a vandalismu. Na celkovém předepsaném pojistném se podílí havarijní pojištění 13-ti % a meziroční nárůst je v současnosti představován 6-ti %. Ve své práci jsem charakterizovala produkty nejvýznamnějších účastníků na trhu, provedla obsahové i cenové srovnání jednotlivých nabídek a přiblížila, jakým způsobem se liší přístup ke kalkulaci u jednotlivých pojišťoven
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses