Elektronické služby z pohledu aplikace daně z přidané hodnoty - Veselý, Petr (2007)
Práce je zaměřena na elektronické služby z pohledu daně z přidané hodnoty. Hlavní cíl práce je analýza slabých míst zdanění elektronických služeb a nalezení vhodných řešení k odstranění těchto slabých míst. Práce také obsahuje srovnání české právní úpravy zdanění elektronických služeb s úpravou Evropské unie. Jednotlivé elektronické služby jsou charakterizovány. Je identifikováno několik slabých míst zdanění elektronických služeb