Elektronické služby z pohledu aplikace daně z přidané hodnoty - Veselý, Petr; Svátková, Slavomíra, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce je zaměřena na elektronické služby z pohledu daně z přidané hodnoty. Hlavní cíl práce je analýza slabých míst zdanění elektronických služeb a nalezení vhodných řešení k odstranění těchto slabých míst. Práce také obsahuje srovnání české právní úpravy zdanění elektronických služeb s úpravou Evropské unie. Jednotlivé elektronické služby jsou charakterizovány. Je identifikováno několik slabých míst zdanění elektronických služeb
Vedoucí práce: Slavomíra Svátková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; elektronické služby; bakalářské práce; electronic services; bachelor's theses