Odpisování dlouhodobého hmotného majetku - Svobodová, Pavla; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce se zabývá problematikou odpisování dlouhodobého majetku. Po vymezení tohoto majetku z hlediska účetního a daňového jsou v práci uvedeny základní charakteristiky účetních a daňových odpisů. Zaměřením práce je dále sledovat rozdíly mezi jednotlivými metodami a postupy odpisování, jejich výhody a nevýhody. Závěrečná část práce se věnuje otázce technického zhodnocení dlouhodobého majetku a nutnosti jeho odpisování
Vedoucí práce: Stanislav Pokorný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetní odpisy; daňové odpisy; investiční majetek; bakalářské práce; depreciation; tax deductions; capital assets; bachelor's theses