Investičné bankovníctvo na Slovensku - Polák, Michal; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práca sa zaoberá problematikou investičného bankovníctva na Slovensku. Definuje základné teoretické poznatky. Zaoberá sa úlohou a postavením investičných služieb na trhu. Zameriava sa na aktivity a ich formovanie. Analyzuje výsledok týchto aktivít a snaží sa popísať významnosť a prínos pre ekonomiku. Práca ďalej poskytuje určitý prehľad o stave a vývoji kapitálového trhu, ktorý je nevyhnutný pre rozvoj služieb v oblasti investičného bankovníctva
Vedoucí práce: Miroslav Tuček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses