Leasing - srovnání úpravy platné v ČR s IFRS - Křížová, Veronika (2007)
Ve své práci charakterizuji a porovnávám rozdíly mezi českou úpravou finančního leasingu s leasingem podle Mezinárodních účetních standardů. Po vymezení základních pojmů týkajících se leasingu jsem se zaměřila na srovnání obou úprav z teoretického i praktického hlediska. Srovnání uvádím u každé úpravy jak z pohledu pronajímatele, tak i z pohledu nájemce