Leasing - srovnání úpravy platné v ČR s IFRS - Křížová, Veronika; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Ve své práci charakterizuji a porovnávám rozdíly mezi českou úpravou finančního leasingu s leasingem podle Mezinárodních účetních standardů. Po vymezení základních pojmů týkajících se leasingu jsem se zaměřila na srovnání obou úprav z teoretického i praktického hlediska. Srovnání uvádím u každé úpravy jak z pohledu pronajímatele, tak i z pohledu nájemce
Vedoucí práce: Stanislav Pokorný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses