Účetní závěrka z pohledu české legislativy a IFRS - Pavlasová, Lenka; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Bakalářská práce je rozdělena na pomyslné tři části. První z nich je věnována účetní závěrce sestavené podle české účetní legislativy. Druhá část se soustředí na účetní závěrku vyhotovenou podle IFRS a konečně třetí část popisuje rozdíly v požadavcích na účetní závěrku sestavenou podle české legislativy v porovnání s účetní závěrkou podle IFRS
Vedoucí práce: Libor Vašek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses